Chrome Pointer

Mera jul, tjoho

   Jag har inte hunnit logga in än (har varit hemma en kort stund men den här dagen har varit kaoz med ett fett gigantiskt jäkla "K" så jag har inte pallat med något annat), men av nyheterna att döma antar jag att vi inte har fått någon snö? Dock så känns det verkligen som att stora grejer är på gång, det här "magiska" känns lite som snö... eller? Gah, jag klarar inte av att gissa sånt här xP Fast jag är glad över nya julbestyr och Rådsmannens uppdrag, det ska bli kul att fortsätta med dem ^^
 
   (Ber om ursäkt för eventuella stavfel men jag har förlagt mina brillor och är temporärt blind... fml)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.