Chrome Pointer

Många saker i rullning

   Jag har varit lite frånvarande från bloggen de senaste dagarna. Nästan alla inlägg just nu är tidsinställda, det har inte blivit så att jag haft någon riktigt inspiration till att skriva inlägg. Därför passar det väl extra bra med att Lär dig webbdesign-kursen startade just nu ^^
 
   Jag kan iaf säga att jag har börjat levla på typ heltid igen, haha. Arwen är på lvl 12, det är jätteskönt. Ska fortsätta levla varje dag tills hon är fullevlad, sen blir det semester för hennes del medan jag kutar runt lite med övriga pållar. Det behövs, särskilt mycket har jag nu saknat Gigi och Pops.
   Just nu ska jag dock sätta mig med två olika headers - dels min egen, som det inte är så väldigt mycket kvar på, dels en som jag gör på beställning :) Får mysa ihop mig framför datorn med min stora rosa snuggie (fleecefilt med ärmar på, bästa uppfinningen någonsin) samt ritplattan för resten av kvällen ^^
 
   Morgondagen är faktiskt en lite speciell dag. Kika in här på morgonen, så får ni veta varför ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.