Chrome Pointer

Lusten sinar lite

 
   Jag får be lite om ursäkt, faktiskt. Julens uppdatering har inte handlat mycket om SSO. Just nu kämpar jag egentligen bara med Arwens levling, och mer än så händer inte i spelet. Eller jo, klubbchatten är lite mer aktiv sedan Guardians utökades med ytterligare två medlemmar. Det är riktigt trevligt :) Utanför spelet har jag "Lär dig webbdesign" - jag har inte hört mycket från er, men jag hoppas att avsnitten är till hjälp. Väntar dessutom fortfarande på mina The Sims-spel som jag beställde i torsdags... Ugh.
   Sent ikväll kommer det upp en slags mindre sammanfattning om mitt år här på bloggen och på SSO, jag hoppas åtminstone att det blir lite intressant för er :)


Siri

Vi är ju.. lite pratglada x)

Svar: Haha, det är röligt, jag är inte särskilt van vid att chatta bara ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.