Chrome Pointer

Luddar runt

 
   Fick lust att dra ihop en häst som gick på tygeln för en gångs skull, men pallade inte flytta på halsen så istället har vi här en hoptryckt pålle. Samt min pepparkaks-outfit.
 
   Jag kan bli beundrad med fisket i söder idag, men jag har inte pallat fiska än. Har fem redigeringsprojekt som jag inte riktigt pallar ta tag i. Aja, jag har iaf köpt ett par nya hästskor, till min nästa häst. Väntar dock ett tag nu, jag tror att jag vet vilken häst jag vill ha hem, men jag funderar på om nyheterna SSO utlovade senare i veckan (vilket bör vara i morgon, för de släpper ofta nyheter på fredagar) kan vara antingen Araberna eller Hästön. Eller Lipizzanerhästarna? Det enda vi egentligen känner till förutom det är ju södra delen av Skördebygden, så det är väl antingen något ovanstående eller något helt nytt.
   Kort sagt så blir det väldigt spännande att se vad som är på gång (om det bara är en sneak peak på snön är det kanske inte lika kul, heh)
 
   Äh, man kanske skulle försöka göra lite nytta.


Alva Moonfall

OJ vad duktig du är på att redigera (:

Svar: Det var snällt av dig, men jag måste säga att jag typ inte gjorde nånting med den där bilden xP
Esmeralda Silverforce

Anonym

Det ser som om du har strumpbyxor

Ella riverfall

Det var jag som skrev som anonym

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.