Chrome Pointer

Lär dig webbdesign - Introduktion

   Vad är egentligen webbdesign? Det är inte bara koder. Webbdesign innebär kodning av webbsidor för att ge dem en design som är estetiskt tilltalande för läsaren samtidigt som designen måste vara användarvänlig. Det ska alltså vara lätt att hitta på webbsidan, det ska vara ett "rent" språk som riktar sig mot målgruppen och bilder/grafik ska inte bryta mot upphovsrättslagen.
 
   Det här ska vi bland annat gå igenom under den här kursen:
   - Hur man lär sig hitta bland BloggEsses koder
   - Att välja färger till sin webbsida
   - Hur man kodar vissa element på sin blogg
   - Hur man infogar bilder/länkar i kod
   - Hur man kan använda sig av bilder i sin design
   - Upphovsrättslagen


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.