Chrome Pointer

Jobbar på ny header

   Jag fick en sjuk snilleblixt då jag gått och lagt mig igår, så jag var tvungen att gå upp och rita upp min plan innan jag kunde sova, haha. Jag tänkte att det får bli en ny header runt typ nyår, så att det blir lite snöigt :) Så nu fasen, upp med Photoshop ^^
 
   Och på tal om header så händer det en liten kul grej här på fredag, då jag får jullov. Dels så koras vinnaren i utlottningen om en gästbloggning, dels så är det en grej som jag gissar kommer uppskattas av åtminstone några av er. Det här jullovet blir nog allt ett trevligt ett, hoppas jag :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.