Chrome Pointer

Jag hade en tanke...

   Igår frågades det om jag någon gång kunde göra typ en video då jag målar/redigerar bilder, och det skulle jag faktiskt gärna göra. Jag har dock också funderat över att någon gång göra en vlogg.
 
   Dock behöver jag er hjälp för något sådant - känner ni till enkla och gratis program som går att använda det det här? Gällande vlogg (om det nu blir någon sådan) så har jag ju en webbkamera, men jag vet verkligen ingenting om inspelning eller hur den används.. Gällande video så vill jag ju då "filma skärmen" medan jag har Photoshop uppe, och det tänkte jag öka hastigheten på - det finns nog inget projekt som jag sitter med i en sittning, och det blir nog roligare för er om det går att se vad som händer på typ tre-fem minuter istället för att sitta i en join.me i x antal timmar där jag inte ens pallar färdigställa det jag håller på med.
 
   Nu ser det här säkert jätteluddigt ut, men jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig xP Så... förslag uppskattas ^^


Siri

När jag filmar när jag redigerar använder jag Bandicam och klickar på mål > Rektangel på Skärmen. Dock går det bara att filma i 10 minuter så man får klippa ihop det efteråt. När jag är klar klipper jag ihop + snabbar upp allt i Movie Maker och lägger till musik!

Amanda Lightfield

Camtasia studio funkar väldigt bra! :D

Svar: Tack för tipset, laddar ner nu och testar ^^
Esmeralda Silverforce

Sofia Diamondnight

Pixlr.com =D

Svar: Tack, fast jag letade efter ett videoprogram ;) Jag har redan Photoshop!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.