Chrome Pointer

Jag avslutar denna dag...

   ...med en bild. Jag hade lite bilder i min Fraps-mapp som nu är beskurna och redigerade och allt vad de nu är, vilket är skönt :) Kvällsbilder har jag alltid ont om, får försöka ha några på lager så att det blir roligare bilder på kvällarna x)
 
 
   I morgon är det tisdag (vilket för min del innebär finbesök med klassen till Saltsjöbaden, tänk sickna fina områden) men jag vill ha onsdag. Fler juluppdrag och fler julbestyr vill vi ha (jag gillar verkligen julbestyren, men jag hade gärna haft två om dagen redan den här veckan), och nu tror jag verkligen inte att det är långt kvar till snön. Så i morgon blir de väl mest uppladdning inför onsdagen ^^ (och jag ska försöka ta tag i skolarbetet som jag skulle ha gjort idag, skills...)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.