Chrome Pointer

Inskickat

   Tror ni att jag kom ihåg att skicka mejlet om sadelgjordarna i morse? Självklart inte. Nu är det dock inskickat och vi får väl hoppas lite extra nu då, vi som vill ha sadelgjordar :) Nu var det över 170 röster, vilket är åzuuum! Tack till alla som drev fram omröstningen, oavsett vad ni röstade på ;)
 
  Musikquiz var det, jaja...


Myra Riverfall

Superbra initiativ av dig, vi håller tummarna!

Ps.. Kika gärna in hos mig på morgonen efter halv åtta! :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.