Chrome Pointer

Inlägg nummer 1500

   Ja. Det här inlägget är nummer 1500 på Monokerus.se. Det känns... sjukt. Jag har lagt ner väldigt mycket tid här, fast det är tid som jag inte ångrar. Det är tid som jag faktiskt har behövt.
 
   Hur ska jag fira detta? Åh, den där headern jag ville få färdig har jag inte ens rört... Och jag har inte hunnit spela alls idag. Har fortfarande gäster hemma. I morgon ska jag till Lily Goldforce och leka med hennes undulater, eftersom hon är bortrest. Jag måste planera tiden, vill så gärna få klart den där headern... trot nämligen att det kan bli min bästa hittills.
 
   Nä, vet ni? Jag tänker med inlägg nummer 1500 säga Tack så grymt, otroligt mycket för att ni är med mig här på bloggen. Det är jätteroligt att ni uppskattar det jag gör, jag blir alltid lika glad då ni lämnar ett avtryck i form av en kommentar. Ett livstecken.
   Tack, fina ni, för att ni är med här. Jag älskar visserligen att skriva, men utan respons från er tror jag inte att jag hade kommit upp i 1500 inlägg på såhär pass kort tid. Tack!


Rose Greenhill

Tack själv! Din blogg har, tro det eller ej, blivit min favorit eftersom du skriver så bra och tänkvärda inlägg. Kee up the good work! :D

Svar: :3 ♥
Esmeralda Silverforce

Exenzia

Åh haha, det första inlägget jag skrev idag var inlägg nr 2000, märkte det inte ens själv :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.