Chrome Pointer

Inaktiv dag

   Idag har jag hunnit med massor, men självklart inte det som jag faktiskt planerade för, haha xP Men jag drog ihop en redigering som dansat runt i mitt huvud i flera dagar, är jättenöjd med den även fast den är rätt enkel :) Den får ni se om ett par dagar.
 
   Just nu har jag jättemånga idéer gällande teckning och redigering, men huvudet blir helt blankt varje gång jag öppnar upp Photoshop. Snacka om att skallen inte vill samarbeta!
 
   Btw så har det nu kommit in över 150 röster på den här "Vill ni ha en sadelgjord"-grejen, så jag skickar in det i morgon. Anledningen till att jag satte en gräns var för att undersökningen skulle ge något - om jag hade dragit gränsen vid tio pers så är det ju bara vad just de här tio människorna vill. Ju fler som röstar, desto mer giltigt resultat får man, helt enkelt :) Tack till er som röstat där, och tack till er som spridit den vidare. Självklart kan man fortsätta att rösta, men jag skickar in resultatet då jag vaknar i morgon. Just nu i skrivande stund är det 156 pers som röstat, yay (y)
 
   Nä nu ska jag försöka göra lite nytta på något vänster.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.