Chrome Pointer

Idag...

   ...ska jag sortera på min dator. Mappar, filer, musik - mest musik, eftersom jag fick i uppdrag av min moder att fixa ett musikquiz till juldagen (brukar oftast vara en tradition på midsommar, men det är roligt att fixa så jaja). Dessutom hamnade min externa hårddisk (med ALLA SSO-bilder på) kvar i skolan igår, så jag har tyvärr inga nya bilder att bjuda på förrän mot eftermiddagen (Oops ^^'). Om jag får lust så kanske jag sätter mig och målar något nytt i eftermiddag, det känns som att jag har lite idéer på lager nu :D
   I SSO-väg så längtar jag mest till i morgon, men om jag har tur så vaknar min trötta hjärna till liv och kan sätta ihop något roligt inlägg gällande något spännande. Faaast det är ett "kanske".
 
   Arkivbild


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.