Chrome Pointer

Idag, idag, idag...

   En sån där frustrerande dag väntar! Jag kommer sitta hela morgonen och uppdatera SSO's hemsida i mobilen för att se vad som händer... Jag gissar att det kommer minst tre araber, det känns mest logiskt så. Och jag är ganska bergsäker på att en av dem blir min. Igår tyckte jag att hästens öga såg giantiskt ut, men då jag sedan tog mig en sväng med mitt ponnyskrutt Gigi insåg jag att hon också har väldigt stora ögon. Allt kanske ser mycket bättre ut i spelet? Dock så var hästens öron så otroligt små, det gillade jag inte riktigt... Gah!
  Jag lär sluta skolan relativt tidigt, men jag har en läkartid inplanerad på eftermiddagen så det dröjer ändå innan jag kommer hem. Jag lyckas alltid få in läkarbesök på onsdagar, fail xP
 
   Btw, det här är ju sista uppdateringen innan julafton. Fler juluppdrag väntar, nya hästar - tror ni att det kanske händer något mer? Jag hoppas ju på Hästön, men jag tvivlar lite nu...


Melissa Silverforce

Araber har nätta öron och stora ögon irl, och jag tror att teamet gjort de lite mindre, och ögonen lite större, för att framhäva dragen mer och för att de ska sticka ut från de andra hästarna. De vanliga hästarna i spelet tycker jag har extremt stora öron, och jag tror det hade sett skumt ut att göra öronen större på araberna. Vet inte, men jag vill tro att de har en mening med det, för jag tror att de liksom vid frieserhästarna har studerat dom noga. Dock håller jag med om öronen att de är lite väl små. Men jag vill inte göra någon bedömning förrän jag ser hästarna i spelet, då bilderna ganska ofta visar sig vara missledande. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.