Chrome Pointer

Hej o ni fina

   Hade ni en bra dag igår? Jag hoppas att ni hade det. Själv kutade jag runt hos diverse släktingar och först idag blir det någon julklappsutdelning, då alla samlas hemma hos mig. Så blir det då man har styvsyskon med egna familjer, en high-tech liten mormor samt en och annan ytterst förvirrad gammal morfar (morfars kommentar igår då han kämpade sig upp från en pall och tog tag i mig för att komma upp, stirrar på mig och säger "värst vad du har blivit lång" - ja morfar, jag har inte växt en milimeter på fem år, kul att du minns mig), vad gör man liksom.
 
   Idag blir det därför rätt tomt här, liksom igår. Men jag vill visa upp en jättefin teckning som den superduktiga Siri Moonbear har ritat på min Freya:
 
   Den är verkligen jättefin! Tack så jättemycket till Siri för både teckning och väldigt fina ord. ♥
 
 
   Ett par tidsinställda kommer under dagen, men jag kommer antagligen inte vara i närheten av datorn. Klockan två kommer första delen av "Lär dig webbdesign"-serien, så kika in då om ni är intresserade!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.