Chrome Pointer

Hallelujah

   Igår kämpade jag mig upp till lvl 15 med Remus, vilket innebär att alla mina sju hästar är på lvl 15. Alla tidigare hästar har jag sträcklevlat med, alltså gjort alla lopp varje dag utan undantag tills de varit fulltränade. Hade inte tid med det den här gången, men nu är det ju snart jullov så... :)
 
   Nu blir det alltså ett av två alternativ.
   Alternativ 1: Jag köper mig en arab i morgon och börjar träna den. Det är dock endast om det finns en häst som passar för namnet jag har planerat, annars återkommer namnet senare.
   Alternativ 2: Hästarna tilltalar mig inte och jag startar en gissningstävling som avslutas på fredag (ja, lite kortare den här gången), och då köper jag istället hästen jag hade planerat för innan.
 
   Nu hoppas jag verkligen på en arab, visserligen blir det kanske lite många ston i flocken men jag har ju fler grabbar planerade. Jag har faktiskt fler nammn för hingstar på lager än vad jag har för ston, så... ^^
 
   Har ni planer på att köpa en arab? :)


Exenzia

Haha jag har sagt kanske till araber tidigare.. Men det kommer sluta med att jag köper en! ;)

Nadia Moonnight

Nej, jag tror inte det. Tyckte att ögonen såg för mysko ut på just den, även öronen var onormalt små. Men vem vet, kanske kommer dom ha något jättecharmigt, typ en ny cool färg och ett fantastiskt steg, och då kanske en får flytta hem till mig ändå.

Alessandra Kinglord

Kommer någ att köpa den vita och kommer det en riktigt svart så kommer den med hem också

Maggie Westbridge

Jag lär köpa mig en arab, så länge de ser vettiga ut i spelet vill säga ^^

Jenny Snowhill

Ja, det beror helt på
Vilka färger vi får! Drömmen om
En mörkbrun med vita stora tecken lever fortfarande. Jag har mer eller mindre valt 2st färdiga smeknamn för min blivande (hoppas jag) arab hingst. Shadrag eller Shiro är högst upp på listan! :D

Haley Northbell

Jag tror jag kommer att göra det, men vill se hur dem ser ut i spelet först. :) Hoppas på en någon ny färg till araberna, olika som inte kommit än.

Lär dock inte köpa en förrens SC helgen anländer haha. x) Men på sneek peaken såg de väldigt lovande ut!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.