Chrome Pointer

Fyra olika hästar

 
   Jag tycker det här är så sjukt härligt, med dessa fantastiska olikheter mellan hästarna! Först var jag lite skeptisk till arabens storlek, men araber är ju faktiskt inte särskilt stora och i spelet passar de verkligen i den här storleken. Gigi såg nästan stor ut jämte Arwen eftersom de är så olika i typen, haha! Liten biff jämte smidig gädda (för Arwen ser nästan ut som en gädda, hehe).
 
   Mitt största önskemål gällande hästarna just nu? Jo, ni vet att de stora hästarna, ponnyerna samt araberna rör på sig då de står still? Jag vill att alla hästar ska röra sig på det sättet. Om inte annat, åtminstone vår starthäst. De ser så mycket mer levande ut då de rör på sig, och det är så fantastiskt fint. Hoppashoppashoppas att det händer någon gång :D
   (Sen vill jag bara ha en Tinker och en Fjording, hehe...)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.