Chrome Pointer

Framme med ritplattan igen

 
   Jobbar just nu på en helt ny bild... :D Eller två stycken är det faktiskt, vi får se vilken som blir färdig först. Just det här att Esme delar sitt namn med den dansande Disney-karaktären är ju en alldeles för bra koppling att bortse från, och dessutom är det här ett gyllene tillfälle för mig att träna på att rita människor ^^ Jag ritar verkligen aldrig människor, så för att göra dessa edits målar jag ovanpå en bild direkt från SSO. Jag fotade ett antal bilder på discot i fredags, vilket är perfekt att jobba vidare med nu ^^ Det är sjukt svårt, särskilt att få händerna att se vettiga ut, men som sagt, jättebra övning. Det allra värsta är att få rörelse i kläderna, huga!
 
   Btw har jag en liten idé inför Lucia, hoppas att jag hinner fixa det till dess ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.