Chrome Pointer

Fram och tillbaka

   Fy, ingenting går som jag har planerat numera! Den här dagen blev mycket längre än det var tänkt och jag var inte hemma innan kvart över fem trots att jag slutade skolan klockan tre :(
 
   Just nu håller jag på och kämpar med levling (som vanligt, huh) och har typ lite dåligt samvete över att jag inte är färdig med det än. Det jag kan trösta mig med är att jag ha strecklevlat alla tidigare hästar tills de har varit på lvl 15, och nu har jag ändå bara tre nivåer kvar innan Remus är färdig han med. Nu kommer jag dock inte köpa fler hästar förrän efter jul, pallar verkligen inte med att levla xP
 
   Just nu kan jag åtminstone säga såhär - i morgon får vi nya juluppdrag, och det är verkligen uppskattat! (Åtminstone från min sida, haha) Jag hoppas att det blir minst två julbestyr varje dag nu, så att vi får större chans att få julklappar vi vill ha, och dessutom (vilket jag faktiskt glömde nämna i min önskelista som kom upp tidigare idag) så skulle jag gärna kunna byta julklappar. Ni vet, som julklappsbyte dagarna efter jul. Just nu har jag bara en enda dublett, fast det lär ju dyka upp fler.
   Jag hoppas på att det kommer snö i morgon, kanske man får lite mer julkänsla då? ^^ (Om det kommer snö kan jag lova att jag ska göra ett par redigeringar dessutom!)






Siri

Jag hoppas verkligen på snö, jag kan omöjligt få en julkänsla utan snö. Men har så höga förväntningar på snön så det är inte klokt. Hoppas den täcker allt denna gång liksom

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.