Chrome Pointer

Found it!

   Folk har frågat vilka penslar jag använder i Photoshop för att rita hår (dock har jag endast hunnit använda de här penslarna en gång, på den senaste bilden jag ritade och lade upp här), och nu då jag rotade runt så hittade jag rätt länk! Kika in och kolla om ni tror att penslarna är något för er ^^
 
http://www.deviantart.com/art/Hair-and-Fur-Brush-Set-348333064
 
   (Om ni undrar hur man installerar penslarna finns en guide i min kategori "Hjälpavsnitt"!)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.