Chrome Pointer

Första december

   Första december är alltid en lite ångestfylld dag för min del - huga, nu måste man verkligen se till att införskaffa alla julklappar! Jag är helt värdelös på att hitta på presenter till familjen (och diverse vänner), så jag tycker det är hur jobbigt som helst vaje år. Jag började visserligen lite tidigare i år, men jag är inte färdig än.
 
   Första december innebär också att jag i spelet för en gångs skull ruckar på min eviga hjälmregel och jag lär nu mest synas i min kära tomteluva ^^


Siri

Jag är helt pank, får mitt barnbidrag först 23 december >.< Det blir panikshopping sista dagen D:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.