Chrome Pointer

Felstavningar

   Jag har tydligen ett namn som många har svårt att stava. Det har faktiskt hänt väääldigt många gånger i chatten att jag har sett spännande variationer på Esmeralda - Emeranda, Emersadla, Emersalda, Emerandla, Emserand (jag skojar inte), Emerauld - asså jag fattar om någon bokstav hamnar på fel ställe om man skriver fort, men seriöst, haha? Notera att "s"et i namnet lätt försvinner iväg också, urmysko.
   Det är typ då man nästan skulle vilja registrera Esme som officiellt spelnamn, bara så att folk faktiskt ser vad jag heter x)
 
   Jag har btw tänkt lite på det - om man skulle kunna registrera egna smeknamn på sig själv. Ett per skalle så att det inte skulle bli urmysko. Dock skulle ju det vara helt ohållbart - skulle sluta med att folk har samma smeknamn till samma efternamn (personligen känner jag bara till en "syster" med samma efternamn som mig, men många efternamn är ju lite vanligare), man skulle kunna smyga in lite mer opassande namn osv osv.
 
   Nejmen jag vet inte om jag borde skratta eller gråta då jag ser de här allra värsta felstavningarna. Minns ni den där tjejen som attackerade mig på Facebook för ett tag sedan? Hon skrev någon totalt urmysko stavning hon också, det var då jag faktiskt började tänka på saken xP


Lily Silverhall

Innan jag lärde mig stava ditt namn stavade jag, "Esmerelda" . Haha, mobba mig inte xD Jag har inte sett nån med samma efternamn som jag, <konstigt nog. Jag trodde "Silverhall" var populärt xD. Har bara sett en som vart nära, med "Silverhill"

Lily Rainstorm

Åhh hahah ja jag stör mig så sjukt mycket på när folk skriver Lily med två "l" med vilje. Det kan ju inte vara så svårt tycker man!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.