Chrome Pointer

Eveningstar

   Aftonstjärnan Arwen är lugnet själv, en klok och förståndig häst. Då tillfälle ges tvekar hon dock inte en sekund innan hon sträcker ut benen i en hetsig galopp över Jorviks vida fält. Lika fort som hon satt igång kan hon tas tillbaka till en lugn och avslappnad gångart utan vidare strapatser.
 
 
   Namn: Eveningstar ox
   Tilltalsnamn: Arwen
   Namnbetydelse: "Evenstar" är vad alven Arwen kallas i J.R.R. Tolkiens verk om Härskarringen.
   Född: 2001
   Ras: Arabiskt fullblod
   Lynne: Ett ädelt litet sto som älskar att klippa långa distanser på kort tid.
   Level: 15
 
 


Cynthia Mountainheart

Kan du visa ur hon ser ut i knoppar? Jag vill gärna ha en sådan häst, men bara om den är fin i knoppar ;/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.