Chrome Pointer

En negativ sak med araberna

   Jag älskar verkligen spelets araber - jag behövde en stund på mig för att vänja mig, men de är så himla fina på alla sätt och vis. Men det finns ändå en sak som jag inte gillar med dem, och det är att det bara finns två olika alternativ för man och svans på dem. Det hade varit mycket trevligare om man hade något extra alternativ, för jag skulle nog gärna vilja byta man på Arwen. Om inte annat så är det ju alltid roligare då folk hittar sina egna favoriter, så att hästarna ser olika ut.
   Dock så hoppas jag att det blir ändring på den saken - jag frågade GM Elise igår om det fanns planer på att utöka sortimentet i Man- och svansfunktionen, och hon sa att det var "högst troligt", vilket jag tycker låter nice :D Det är ju jättemånga spelare som uttryckligen har bett om fler manstilar, och det är kul att veta att SSO-teamet åtminstone har tänkt på saken, för det är ju en början ^^ Tills dess klarar jag mig ändå med mina pållar, jag tycker att alla ser rätt bra ut :) (bara det att jag skulle vilja kapa manen på Iddy men behålla hans fina svans...)
 
   Haha asså titta på henne, hur söt får man vara? ♥


Vendela

Araberna är underbara! Eller ja, som du skrev, i början var de väl så där, men de ser bättre och bättre ut varje gång man ser en. Jag har ingen själv...ÄN! ;)
Kul att SSO lyssnar på spelarna, tycker att de alltid varit duktiga på det. :)

Svar: Ja, man behövde vänja sig lite innan man insåg deras storhet! Och det är ju underbart att veta att det vi säger uppmärksammas också, hoppas att funktionen uppdateras snart för isf är mitt liv typ komplett, haha x)
Esmeralda Silverforce

Miranda Moonbell

Håller med, det borde komma flera manstilar! Tänk Meteor-manen liksom! *.* Eller Concorde-svansen, hade också varit otroligt charmigt haha!

Svar: Oooh, snacka om att det skulle vara häftigt :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.