Chrome Pointer

En grej jag hoppas på - profilblad

   Ni vet då man klickar på en annan spelare, och deras namn, nivå samt häst dyker upp på skärmen? Jag skulle tycka det var riktigt nice om man kunde gå steget längre. Om man klickar på ikonen med spelarens namn kommer ju alternativen upp som följande:
   Om det också kom upp typ "Profil" eller något sånt - tänk er som då man läser sin egen klubbinformation. Eftersom SSO är mycket för att skydda sina användares identitet så bör man väl inte kunna visa för mycket, men jag kan väl tänka mig att det för mig kunde se ut typ såhär:
 
Namn: Esmeralda Silverforce
Ålder: 19
Nivå: 15
Hemstall: Jorvikstallet
Klubbledare i Night Guards (ersätts förstås mot sin egen titel i sin egen klubb)
Antal hästar: 8
Antal samlade stjärnor: 64 (Jag har inte pallat hämta den sista även fast jag typ vet var den är, haha)
 
   Nejmen jag skulle verkligen tycka att något sånt vore lite trevligt. Man får ju inget grepp alls om andra spelare bara genom att se deras namn, nivå samt en av deras hästar. Att man kanske inte kan skriva egna presentationer, det kan jag väl ta - spelet är ju väldigt skyddat, vilket är både bra och dåligt. Mestadels bra, tycker jag nog. Men i ett sådant här profilblad röjs ju ingen mer personlig information än min ålder, allt annat är ju fortfarande skyddat.
   I en drömvärld skulle jag väl också vilja kunna skriva i en typ blogglänk i en sådan här profil, så att folk kan titta dit om intresse, men det skulle sabba syftet med att hålla presentationen skyddad. Dessutom kan folk skriva i precis vad som helst i en sådan ruta - jag har faktiskt sett länkar till högst opassande hemsidor i globalchatten vid tillfällen.
 
   Vad skulle ni tycka om en sån här funktion?


Nikki

Det här skulle seriöst vara en av de bästa uppdateringarna någonsin! <3
Make It Happen, sso-teamet!

Bella Eastfield

denna idé skulle nog uppskattas av många! hoppas sso-teamet tar ställning till detta! :)

Stephanie Mountainhill

Jag tycker att detta är en toppen idé! Dock tycker jag ju apropå det, hur skulle man kunna "fylla i" denna lilla lista som spelare? Jag menar, att om man som spelare själv skulle kunna fylla i dessa spalter kanske någon skulle missbruka denna funktion. Hursomhelst, detta skulle ju ändå varit en önskad funktion och hoppas att den i alla fall någon gång kommer till spelet!

Svar: Så som det såg ut där så behöver man ju inte fylla i något alls (mer än ålder, det registrerar man väl inte va? Om man inte fixar det från hemsidan då man loggar in) ^^
Esmeralda Silverforce

Kate Mistwood

Man har ju redan skrivit in sin ålder vid skapandet av sitt konto. Vet dock inte om folk under 13 skrev in sin riktiga ålder eftersom att man då måste ha en vuxens eller en målsmans tillstånd. Så du har helt klart rätt i det du säger om att folk kan utge en falsk ålder eller en opassande länk. Annars så tycker jag att detta låter som en toppen idé.

Matilda Greenstone

Jag tycker det låter som en väldigt bra idé, men åldern tycker jag inte behövs där, just för att jag endast berättar för mina vänner på SSO hur gammal jag är. Jag vill inte att alla ska veta :3 Men kan man välja om man vill fylla i det är det en grym idé! ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.