Chrome Pointer

En fråga - The Sims

   Jag har aldrig spelat The Sims, men jag börjar bli sjukt taggad då jag ser alla fantastiska bilder som finns på Facebook. Får lust att bygga och utforska, särskilt i hästväg eftersom Husdjur verkar vara en fantastisk expansion. Det kombinerat med alla otroliga Downloads som finns på nätet samt att CDON.com just nu har över 50% rabatt på The Sims 3 och typ 40% rabatt på Husdjur... gissa om jag får lust att införskaffa spelen?
 
   Så jag frågar er som spelar The Sims - tror ni det är värt pengarna (177kr x2 eftersom jag vill ha orignalet samt Husdjur) om jag skaffar mig spelen? Är de bra, roliga, vad än det nu är? Uppskattar verkligen er respons här, för jag är jättenyfiken på spelen :)
 
   EDIT: Tack så mycket för era svar! Jag klickade hem båda två nu, ska bli superkul att börja spela :D
 
   EDIT2: Spelen borde dimpa ner i min brevlåda senast på måndag den 30, yaaay :D


Juni Friendcamp

The Sims3 är ett fantastiskt spel.Speciellt The sims3 Husdjur har bara en sak att säga FANTASTISKT!ÄLSKAR allt hästarna,hundarna och katterna är fantastiska! tycker absolut att du ska köpa dom två!

Svar: Tack för respons! Tycker du att man "behöver" någon annan expansion, eller klarar man sig bra på de två om man vill bygga snygga stall? :)
Esmeralda Silverforce

Siri

Vill man bygga snygga stall behövs bara Sims 3 och Sims 3 husdjur, men vill man få snygga poser mm ska man ladda ner poseplayer (tror det heter så). Snygg utrustning osv finns och att ladda ner. Det är lugnt värt det, älskar det!

Exenzia

Det är så värt det :D

Myra Riverfall

Jag gillar starstable online mer men Sims 3 har följt mig ända sedan det kom och Husdjur är verkligen ett oslagbart expansionspaket. Otroligt trevligt och underhållande. Man kan tillochmed vara ryttare som yrke om man vill :) Man kan tävla, avla, träna, rida mysiga ridturer, tämja vildhästar (man måste vara duktig för det!) och det är ABSOLUT till hundra procent värt det. Speciellt med tanke på hur lite det kostar nu!

Nichole starrock

Det är helt klart värt det! Jag har i stortsett alla spelen och måste säga att husdjur är min favorit! Husdjuren är super fina och man kan göra dem hur man än vill! Så slå till! :D

Ellie Greennight

Lätt värt det! :D

Nellie Northside

Helt klart värt det! Du har alla möjligheter för att ha ett fint stall med bara dem två "paketen". Om du vill t.ex. ha mer sadlar, olika träns och benskydd finns det att ladda ner enkelt på olika sidor. Ser grymt bra ut i spelet!

Michelle Flowernight

Tycker det är värt pengarna! Jag älskar Sims 3 och jag spelar det jätte ofta! Mendez är ju du som ska köpa det men jag tycker att det är värt pengarna!❤️

Kram Michelle

Selena Goldbear

Jätte bra spel, värt pengarna också! När man spelar det får man en liten känsla om IRL livet. =)

Maggie Silverstorm

Sims 3 är väl ett av mina favoritspel. Jag tycker absolut att det är värt pengarna att köpa grundspelet+Husdjur! Husdjur är för mig helt klart det bästa expansionspaketet! Det finns jättemycket grejer att göra med hästarna. Du kan jobba med hästar som ett jobb. Då tränar och tävlar du dina hästar. Du kan även avla och sälja dem. Om du skulle vara intresserad av att köpa något mer expansionspaket någon gång skulle jag också rekommendera Sims 3 Årstider. När man har de olika årstiderna blir verkligare och roligare att spela tycker jag! :D

Michelle Ponystreet

Sims 3 är ett jättebra spel. Om jag inte spelar starstable så spelar jag sims 3. Sims 3 husdjur och årstider är dom bästa expansionspaketet enligt mig. Att lära sin hund att göra tricks och att tävla med hästar är riktigt kul! Med årstider blir det mer verkligt :D

Kaka - SIMSING.BLOGG.SE

The Sims 3 är ett av mina stora intressen och jag har alltid följt alla spelens gång, enda sedan The Sims 1. Så jättekul att du ska in i simsvärlden, du kommer inte ångra dig!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.