Chrome Pointer

En arab i huset

   Jag velade mellan svart och vitt eftersom jag genast kom fram till att fuxisabellpalominon (jag tänker inte ens försöka tänka på vafasen det är för färg) passar fantastiskt bra till ett annat namn jag velat använda ett tag. Men jag kom fram till att min Arwen fick bli en skimmel och att den svarta skönheten en dag blir en hingst.
 
   Om jag ska sammanfatta veckans uppdatering lite snabbt - wow. Jag är inte helt van vid Arwen än, hon är mindre än jag trodde hon skulle vara (det behöver ju inte vara något dåligt, trodd bara att hon skulle vara lite större), och jag blev liiiite besviken då jag tänkte kika på olika alternativ till man och svans bara för att inse att mitt enda andra alternativ var knoppar. Jag vill inte ha knoppar. Fast förhoppningsvis kommer det fler alternativ i framtiden :)
 
   Sen är det massa juluppdrag idag, nice att ta tag i dem! Jag älskar verkligen juluppdragen trots att jag gjort dem två år tidigare, sen att vi har jultomten med extra presenter är ju verkligen en bonus. Dock väntar jag nog till framåt kvällen med uppdragen, eftersom jag snart måste åka hemifrån för en stund.
 
   Om ni ser mig i spelet idag är det antagligen tillsammans med Arwen och jag ska försöka levla så gott jag hinner ^^






Anonym

Hellu, jag undrar om du har lust att lägga ut vad arabisarna kostar. Är nt sr längre och kan nt kolla själv :c Väldigt tacksam ifall du gör det!!!<3 ^^

Svar: Alla tre kostar 910 SC :)
Esmeralda Silverforce

Anonym

Omg..Tack!!! Men omg..

Britney Moonwood

Ni är jätte söta ihop, hehe ^^

Ellie Northfall

Men Esme, det är ju en linfux (Flax)! :D

Svar: Haha, jag orkade inte använda huvudet x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.