Chrome Pointer

Dubletterna trillar in

   Idag var två av mina fem julklappar dubletter, vilket var trist. Jag har ändå haft tur, den enda dubletten jag fått innan dess var den lilla julfilten som jag haft ända sedan 2011.
   Jag sparar dock dubletterna, i hopp om att man kanske kan byta ut julklapparna efter julen. Då kanske man får fatt i något annat?
 
   I övrigt är jag väligt förtjust i klänningarna och hjälmen som kom till julbutikerna idag. Jättesöta klänningar, hoppas att sortimentet utökas även med "vanliga" klänningar, och den där hjälmen lär bli en av mina favoriter ^^
 
   Har ni fått många dubletter i julklapparna?


Genevieve Nightbard

Jag får bara dubletter av saker jag verkligen inte gillar, haha! T ex silvriga och gyllene byxor som jag troligtvis aldrig kommer kunna matcha :/ och boots som jag inte heller är så förtjust i. Fast nu har vi ju många mer uppdrag dagligen så det finns nog chans att man får det man vill ha!
Tänkte faktiskt häromdagen på att det vore kul att kunna byta julklappar. Eller kanske byta två julklappar mot en man får välja hos tomten?

Svar: Jag fick de där silvriga byxorna idag, och en blus som jag redan hade xP
Jomen något sånt vore väl najs, jag vill mest bli av med de här grejerna just nu x)
Esmeralda Silverforce

Exenzia

Har bara fått en dublett vilket jag är väldigt glad över.. En rosalila mössa!

Maggie Westbridge

Hehe något har hänt med mig som gör att jag för första gången i hela mitt liv har lite tur. Har lyckats hålla mig helt dublettfri, men samtidigt fått väldigt mycket liknande saker. Alltså saker av samma modell men olika färger. Dock gissar jag att det inte håller för evigt men är nöjd hur som helst. ^^

Selena Flowerfall

Första dagen fick jag två likadana sadlar, idag fick jag fyra önskningar, tre av dem var saker jag redan hade...så har totalt fått fyra dubletter. Haha, snacka om besvikelse, man är så spänd varje gång ju...x) Fyra önskningar, men så är ändå alla förutom en saker jag redan har. :(

Myra R.

Fick min 5:e dublett idag. Känns tråkigt.. Som vanligt är oddsen inte på min sida :D
Men jag är ändå tacksam för alla (fina) gratissaker vi får :)

Alessandra Kinglord

jag har dubblter iden lila rosa mössan och om jag ska vara ärlig så tycker jag att den inte är särkild fin

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.