Chrome Pointer

Det händer...

   ...att jag undrar "varför köpte jag Iddy". Varför? Han är den som rids minst av mina hästar, jag tycker det är svårt att hitta på utrustning som passar honom och då frestas man att istället glassa runt på Poppy och Freya som passar i allt. Men det kommer såna där stunder då man hajjar till och känner "därför". Då jag drog ut honom i torsdags var ett sånt tillfälle, och det är då man blir lite varm i kroppen och känner "wow, vad jag tycker om mina pixelhästar".
   Snygga, snygga djur ♥ (Helt oredigerad bild btw)
 
   Då Hästön kommer ska Iddy få sig en semester där, under ett bra tag. Jag tänker mig att då jag har honom på bete och inte behöver skämmas över att han ruttnar i stallet blir det trevligare då man väl susar runt på honom. Absence makes the heart grow fonder!


Rose Greenhill

Du kanske kan testa att byta man- och svansfrisyr? Kan tänka mig att den korta spretiga manen skulle passa Iddy väldigt bra. :D

Svar: Jag vill ha den manen, men jag avskyr verkligen svansen och vill absolut inte ha den xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.