Chrome Pointer

Det går framåt

 
   Det går framåt! Har ett litet dödläge, men tänkte ta itu med det då jag kommer hem från jobbet i morgon. Alla nya penslar jag har laddat hem har verkligen gjort mycket, t ex så hittade jag en underbar pensel som är perfekt att måla hår med :D
   Förhoppningsvis blir jag färdig med den här i helgen ^^


Fiona Mcpaw

Har du lust att länka till några bra penslar? Orkar aldrig leta själv, ehe...

Svar: Oh geez, jag minns ju inte vilka jag laddat upp då jag väl har dem xP Men jag kan dra ihop ett inlägg i helgen då jag försöker leta upp länkar :D
Esmeralda Silverforce

Kaffehörnan

Vad duktig du är

Cass

Haha du är så rolig x) Du suddade ut namnet på bilden haha ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.