Chrome Pointer

Catherine

   Sedan spelets början har vi känt till Catherine Holbrook. Justins mamma som dog för en herrans massa år sedan.
   Då vi kom till Skördebygden dök det upp en ny karaktär med namnet Catherine. Och jag tyckte det var lite intressant. Denna Catherine har svart hår och ljust bruna ögon - precis som Justin.
 
 
   Sammanträffande, eller låg det något mer bakom Catherines "bortgång" (om man ska säga så)?






Rose Greenhill

Det är en intressant vinkel, men hon ser ut att vara lika gammal som Justin så det är nog inte hans mamma i alla fall... xD Kanske hans syster eller något?

Svar: Jag var inne lite på det spåret också, fast jag vet inte riktigt vad jag tycker om en hemlig syster? Gah, förvirrande xP
Esmeralda Silverforce

Alessandra Kinglord

Låter intressant och om man säger så här att pappan till Justin han ser ju inte jätte gammal ut heller och dom nämner ju också att justins mamma var ganska mycket yngre en justins pappa

Alessandra Kinglord

Låter intressant och om man säger så här att pappan till Justin han ser ju inte jätte gammal ut heller och dom nämner ju också att justins mamma var ganska mycket yngre en justins pappa

Lova was here

Skyllde inte Jasper, på Thomas för hennes bortgång också? Så gammal tycker jag faktiskt inte hon ser ut att vara, jag menar det är ju flera i spelet som är vuxna med inte ser ut som det xP

Tyra Sleepyland

Intressant tanke!

Sally Lightbridge

Men kvinna! Nu blev jag ju nyfiken på hur det faktiskt är med henne D: Jag vill veta allt nuuuuuuuuuuuuu!!!! D:

Kelly Monsterlund

Intressant! Vad spänande men......Vart är Justin nu??


Svar: Det beror ju på hur långt man har kommit i spelet, men är man över level 9-ish är han på Dark Cores oljeplattform tillsammans med Dark Core-gänget!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.