Chrome Pointer

Börjar känna mig lite hemma

   Jag har aldrig riktigt tyckt om GåD. Jag trivs helt enkelt inte där. Västkobben älskar jag iofs, men resten av GåD ger mig en obehaglig känsla. Det kanske märks även här, jag tror inte att jag har lagt upp en enda rejäl bild med det här gyllene diset som finns i detta ålderdomliga län.
   Dock så hamnade jag där med Arwen för några dagar sedan. Och jag... Hm. Vet inte riktigt. Tror att jag faktiskt kände mig lite som hemma, för jag började fota på utan att riktigt hinna tänka på var jag var någonstans. Och bilderna blev fantastiska, så... Kanske borde försöka vänja mig vid att hänga där uppe i norr?
   Sen är ju hästen dösnygg också, haha... Känner att jag spammar lite med Arwen-bilder men det är svårt att låta bli ^^' 


Haley Sunbear

Jag håller mig borta från min vita arab genom att tvinga mig själv att levla mina andra hästar först x) Men GÅD är fint på sitt sätt. Dock blir det lite för gult ibland...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.