Chrome Pointer

Bloggtips - Myra Riverfall

   För er som än inte har hittat in till Myra Riverfall så tycker jag att ni ska ta och pallra er över till hennes fina blogg illa kvickt. Myra skriver väl genomtänkta inlägg (vilket jag tycker är åzum) och tar jättefina bilder. Häromdagen skrev hon t ex ett rejält ingående inlägg om SSO's araber som jag tror att många skulle tycka är intressant :)
 
   Kika in hos Myra HÄR!


Myra R

Ojoj, jag tackar och bockar för dem fina orden. För allt! Jag blev chockad när du länkade till min blogg så tidigt. Jag uppskattar verkligen det. .

Svar: Du är allt värd det, jag gillar verkligen det du gör :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.