Chrome Pointer

Bakom kulisserna

   Nu har jag skrivit tre avsnitt i den kommande serien "Lär dig webbdesign", jag hoppas verkligen att det går att förstå det jag gaggar om! Jag är helt självlärd, och det är lite svårt att försöka föra kunskaperna vidare ^^'
   Förutom det har jag idag bakat fudge (utan att bränna ner köket, hallelujah) samt köpt min sista julklapp. Och nu kämpar jag med ett musikquiz jag ska hålla i för familjen på annandagen. Jag brukar visserligen ha mina musikquiz på midsommar (med Melodifestivalen och Eurovision som tema, de brukar bli rätt uppskattade), men mamma bad mig att göra ett nu så jag kämpar på med julsånger - som jag faktiskt inte kan någonting om x) Nejmen jag har bara fyra frågor kvar att knåpa ihop, så det blir nog bra.
 
   SSO har jag inte hunnit med alls, gah xP Dock är jag faktiskt inte överförtjust i den slutgiltiga julklappen man får från Rådsman, så det är rätt lugnt ändå ^^ Ska logga in och levla Arwen samt göra dagens juluppdrag iaf, om jag lyckas få ihop det här quizzet... Så måste jag slå in den här sista julklappen, samt sätta snören på alla paket... Huga, jul xP
   Miss J visar ungefär hur jag känner mig just nu, mähä


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.