Chrome Pointer

Att ge bort SC

   Igår skrev jag om de (mestadels) negativa sidorna hos en bytesfunktion i spelet. Idag tänkte jag däremot ta upp en grej som jag tror skulle kunna vara genomförbar, samt trygg.
 
   Ni vet att många ger bort SC i utlottningar och tävlingar, eller hur? Jag tänkte mig typ att göra det säkrare och enklare.
   Tänk er att ni ska ge SC till någon. Om ni då loggar in på spelets hemsida, väljer "Köp SC", och att det sedan finns ett alternativ - antingen köper man till sig själv, eller så får man skriva in en annan spelares namn. Kravet för det kanske är att man bara kan köpa SC till någon på samma server som en själv? Innan man går vidare med köpet till en annan spelare ska det givetvis komma upp en ruta där det står "Du har valt att ge Star Coins till Spelare SpelSpel, vill du fortsätta?", så att man är bergsäker på att man skickar till rätt kotte. Då Spelare SpelSpel sedan loggar in på spelet kan det komma upp en ruta där det står typ "Du har fått X antal Star Coins av Spelare1 SpelSpel!" eller något åt det hållet.
 
   Min genialiska plan spricker väl om man i framtiden kan växla server hur som haver, men vi vet ju inte riktigt hur det där kommer se ut ändå. 
 
   Vad tror/tycker ni? Tror ni att något sånt här skulle funka alls?






Sally Lightbridge

Låter intressant! De måste gå att lösa det problemet på något sätt.

tiffany bluewood

ja tror de skulle kunna funka, man kan känna sig mer säker på att vara med i tävlingar när de gäller såna utlottningar då.

Myra R.

Rädd att folk skulle börja ta betalt för att vara med i klubbar och sånt. Om de skulle kunna förbjuda det så tycker jag att iden är bra. Fast det är rätt enkelt att köpa sc till andra, man kan använda sig av SMS tjänsten där man får en kod man bara skriver in, som inte är bunden till någon spelare. Då kan man ju bara berätta koden för sin kompis så får denne Star coinsen :) Tycker dock inte iden är dum överhuvudtaget!

Svar: Åh, om folk skulle ta betalt för att gå med i klubbar vore det verkligen vidrigt!
Esmeralda Silverforce

Lisa Opallund

Tycker det verkar som en rätt bra idé och betydligt mycket säkrare än att en annan loggar in på ens konto och köper star coins.Men precis som Myra sa så skulle det vara förfärligt om folk började ta betalt för klubbar!

Andrea Bravestone

Hej!
Funderat själv över detta och skrivit om detta på våran blogg. Dock tycker jag inte att det skulle vara någon bra idé.

Själv tror jag att det skulle bli riktigt mycket tjat i chatterna över att få SC. Tänk att få köpa SC till någon annan för sina pengar. Tycker det inte är någon bra idé, eftersom du då betalar åt någon annan som får det gratis. Skulle själv vilja spendera mina pengar på mig själv XD

Om det nu skulle komma en sådan funktion tycker jag verkligen att det skulle utföras så som du tänkte det! Känns riktigt säkert på det viset ;)

// Andrea

elin

ok men hur ger man sc till någon

Svar: I dagsläget innefattar det att man måste logga in på varandras konton, vilket mestadels leder till kontostölder. Dock så uppmuntras det inte att ge Star Coins till andra spelare, än mindre att ta emot.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.