Chrome Pointer

Året 2013 - vad hände här?

   Jag hade egentligen inte tänkt göra något sånt här, men det blev så ändå. Mähä.
 
   Favoritbild:
   Det här är verkligen min favoritbild. Jag har lagt till extra stjärnor på bilden, men annars är den helt oredigerad. Jag tycker den är fantastiskt vacker, älskar den ♥
 
 
   Något jag har målat:
   Jag kom ju inte igång med mina målerier förrän mot slutet av året. Den här är verkligen jätteslarvig, jag bara hafsade över den, men jag tycker verkligen om den.
 
 
   Något som representerar mig:
   Jag tycker verkligen så otroligt mycket om den här. Det här är inte Esme, det är jag. Jag älskar att sjunga, men kan inte hålla en ton om den så ska rädda mitt liv. Dessutom är låten Welcome Christmas helt underbar, jag har gått runt och ylat på den under hela december månad.
 
 
   Ett inlägg jag vill lyfta fram:
   Vet ni hur svårt det här är? Under det här året, bara det här året, har jag skrivit över 1480 inlägg. Inser ni hur mycket det är? Jag kan omöjligen välja något av så många inlägg. Det jag kan säga är ändå att jag är stolt över det jag har skrivit, och om jag tycker att ni ska läsa något så är det mina lite längre, analyserande inlägg. De tycker jag att jag har lyckats allra bäst med.
 
 
   Den största glädjen:
   Hästfunktionen har gjort sitt intåg i SSO, och vi har sett så mycket vackra ting med både hästar och nya miljöer. SSO's utveckling har varit min stora glädje under det här året.
 
 
   Mina verk:
  Det här året har så mycket hänt. Jag har gått från en liten blogg med två läsare om dagen till en av SSO's lite större bloggar, med ungefär 180 läsare per dag. Att 180 människor dagligen tar sig tiden att läsa det jag skriver är helt makalöst. Jag har drivit fram en Wiki. Jag har startat upp två hemsidor, som otroligt nog har dräglig statistik trots aningen sporadisk uppdatering från min sida. Jag har börjat måla igen, något som jag inte kunnat göra sedan jag blev deprimerad. Jag har lärt mig bildredigering. Jag har orkat fortsätta med webbdesignen jag lade av med vid depressionens början och känner att jag växer med den hela tiden. Estetiskt sett är jag en ny människa.
 
 
   En sak jag vill ändra 2014:
   Jag vill våga vara lite modigare och säga ifrån mer i spelets chatt än jag gör. Det händer att jag hoppar in och ryter ifrån då saker spårar ur (som häromveckan då en flicka skrev "gå och dö" till en annan och jag spunkade sönder totalt), men jag vill våga säga till då det går över gränsen.
 
 
   Monokerus.blogg.se/sso vs. Monokerus.se
   I november uppgraderade jag bloggen till PRO, och med det köpte jag ett domännamn. Jag vet inte om inläggen har blivit så mycket bättre sedan dess, men det känns som att mina bilder magiskt blev snäppet bättre efter den dagen. Så länge som jag fortfarande finns inom SSO är det Monokerus.se som är jag, så är det bara.
 
 
   2013 har varit ett, ursäkta, riktigt jävla skitår. Det enda som gjort det drägligt är några få lyckliga stunder IRL kombinerat med SSO, som numera är mitt enda riktiga intresse. Om det är något jag är glad över är det de stunder jag haft i det här communityt och jag hoppas på att kunna fortsätta här länge, tillsammans med er.
   I morgon är det ett nytt år, nya tider. Siri Moonbear inleder det nya året med ett gästinlägg här efter att hon vann min senaste tävling, jag tycker det är en alldeles utmärkt början :) Ta hand om er över natten, råka inte ut för kaos, få inte fyrverkerier på er (jag fick en del av en pjäs på axeln ett år då jag var lite mindre, inte att rekomendera) så ses vi år 2014 :)
 
   Tack för det här året, underbaringar! ♥


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.