Chrome Pointer

Arabfeber

   Drog upp skissen jag ritade i skolan för ett par veckor sedan (ni som följer mig på Instagram har redan sett den) och testade att färglägga på ett sätt jag aldrig gjort förut. Borde sova nu, eftersom jag ska upp och jobba i morgon. Ugh.
 
   Kunde vart bättre, men vafasen. För att vara första gången jag försöker mig på denna teknik (vet inte ens vad den heter, men i princip helt utan konturer) så är jag nöjd.
 
Go'natt


Siri

Superfin :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.