Chrome Pointer

Alla mina hästar

   På begäran från flera läsare (egentligen sedan denna blogg startades) tänkte jag här dra ihop ett inlägg om mina åtta hästar.
 
   Ashdancer "Ash" är min första häst, ett Jorvikiskt Varmblod. Jag ser honom som en modig och framåt hingst med visst sadeltvång.
 
 
   Wildheart "Iddy" var den första hästen jag köpte, ett Holländskt Varmblod. En lugn och vänlig kille som vid tillfälle kan tagga till rejält och som älskar långa skogsritter.
 
 
   Firequeen "Freya" är mitt första sto, en svart Oldenburgare med bläs och fyra halvstrumpor. En riktig primadonna som älskar att stå i centrum och som är mycket förtjust i att plaska i små vattendrag.
 
 
   Popstar "Poppy" är ett Appaloosasto med fantastisk spänst i steget. En häst med mycket egna åsikter som lätt glömmer bort att hon har en ryttare på ryggen.
 
 
   Gigagirl "Gigi" är en Jorvikisk ridponny, kategori C. Stallets maskot, en liten tjej med glimten i ögat som aldrig jobbar i onödan.
 
 
   Morningmist "Misty", det tuffa paintstoet, lever för terrängen och hoppningen. Hon stannar inte för något och vet inget bättre än att galoppera över ängarna mot nästa hinder.
 
 
   Mooneye "Remus" är Andalusierhingsten som alltid tänker till. En mycket klok och försiktig häst som alltid funderar över hur han kan lösa en uppgift på bästa sätt innan han försöker lösa den.
 
 
   Eveningstar "Arwen" är den Arabiska primadonnan som alltid tycks dansa fram. Lugn och harmonisk, nästintill lite opersonlig, innan hon står framför en utmaning, som hon kastar sig över med hjärta och själ.


Hanna Skyforce

Kan du snälla ta bort mobil saken? Jag tittar oftast från mobilen och kan inte se dina inlägg.
Vet inte om det är mobilen det är fel på men jag har en iphone 4s och det funkar inte. Du skulle ju kunna göra en fråga om det ifall det är fler som har problemet.

Svar: Vad mysko... jag har en iPhone 4 och för mig går det bra, jag vet att det är ett par till som har problem med det här...Jag tar bort det nu, så drar jag upp en omröstning och kollar läget om någon dag :)
Esmeralda Silverforce

Hanna Skyforce

Råkade visst skicka lite många kommentarer då jag trodde att jag inte var inloggad men det var jag visst:)

Svar: Ingen fara ;)
Esmeralda Silverforce

Alva Moonfall

Arwen *__*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.