Chrome Pointer

Åååh så mycket grejer

   Idag har varit en konstig dag. Hade tänkt gå upp tidigt för att levla så det var klart, men vaknade vid tio. Sen har jag i princip väntat på att familjen skulle åka till landet, för jag tycker inte om att göra saker alls då det är folk hemma. Nu är klockan jättemycket och jag har inte varit hos mina barnvaktsungar (=de galna undulaterna) eller egentligen hunnit med något alls idag. Kaos!
 
   Vid 14.00 kommer nästa avsnitt av Lär dig webbdesign, men jag är borta personligen i några timmar. Tydligen är det ju lördag också (jag trodde det var torsdag) så jag måste handla också, man vill ju ha godis... GAH vilken konstig dag :'c


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.