Chrome Pointer

A very merry Christmas

 


Selena Flowerfall

Jättefin bild! Du tar alltid så fina bilder!

Svar: Åh tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Anonym

Så fin bild.

Fråga ska du på nybyggets ridläger så nämligen ditt inlägg om det och ska själv ditt och har varit där 2010 var sedan med på reklamen för dom till 2011. Skulle vara kul om du skulle ditt

Svar: Tack!
Jag är faktiskt lite för gammal för att gå på ungdomsläger, det har jag känt i tre år nu trots att jag varit där och ridit. Jag fyller tjugo i sommar och då känns det inte så roligt att jag går på samma utbildningsnivå som tolvåringar, trots att jag tycker det är roligt och trivs så bra. Däremot kan det hända att jag jobbar under ett läger eller två - tyvärr är det väldigt lite lön för väldigt mycket jobb, som på alla stall, och därför kanske jag inte har råd att lägga så mycket tid där. Om jag blir tillfrågad av Åsa och Staffan kan det dock hända att jag jobbar något läger, jag vet att de gärna har mig där :) (Särskilt eftersom det är tack vare Staffan att jag har mitt nuvarande jobb, haha ^^)
Esmeralda Silverforce

Alessandra Kinglord

Oj såg att jag hade skrivit anonymt med det var jag som skrev det där igår. Oki själv ska jag dit med min häst. En sista fråga bara har du en egen häst? Och vad har du för jobb?

Svar: Vad roligt :) Jag har tyvärr ingen häst, har faktiskt inte råd att rida alls just nu. Jobbar med Stockholms Handikappridklubb (som faktiskt startades av Staffans mamma för många år sedan) ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.