Chrome Pointer

1 år med denna rosa dagbok (som numera är blå)

   För ett par veckor sedan fyllde min älskade Wiki 1 år, och idag är det denna rosa dagboks tur (jaja, den råkar vara blå just nu men den är rosa för mig - typ). Ett år som aktiv inom SSO's community, och jag stormtrivs. Jag hoppas att jag kommer stanna här länge, länge, för det här är så fantastiskt roligt.
 
   Jag har fått höra så många underbara kommentarer både på bloggen och i spelet från er, och det värmer så mycket. Så som jag har sagt innan driver jag bloggen för min egen skull, för att jag tycker det är så kul att skriva, men det är fantastiskt att få höra alla fina ord och komplimanger från er.
 
   Jag började här, arton år gammal med en skimmelfärgad virituell hingst. Jag fortsätter här, nitton år gammal, med ytterligare sju hästar och med en hel jäkla Wiki i bagaget. Och ett eget domännamn, samt en trevlig liten logga.
 
   Tack, helt enkelt. Tack för att ni bollar åsikter med mig, skriver med mig, jag trodde aldrig att det skulle vara så här roligt att driva en SSO-blogg.
 
 


Siri

vad säger man? typ... grattis på födelsedagen? xP

Svar: Haha, kanske typ något åt det hållet x)
Esmeralda Silverforce

Agnes Flowerstone

Grattis! :))

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.