Chrome Pointer

Ytterligare funderingar över hästarna

   Vi har nu en massa hästraser i spelet. Alla i grupper om tre - förutom just tre raser. Painthästen, som finns i fyra exemplar, och Achal-Teken + Appaloosan som det än bara finns två av.
   Kommer de där två få varsin kamrat i sina stall? Jag hoppas faktiskt på det. Jag gillar då man kan se mönster i saker och ting. Att en ras har fyra hästar gör mig inget, men jag ser gärna åtminstone tre stycken.
   Att utöka Jorviks "hästsortiment" är nog aldrig fel. Att se spelets unika hästar sida vid sida tycker jag är otroligt häftigt.
 
 
   Väldigt många har reagerat på att vi än inte har fått en skimmel. Vi har en apelkastad häst, en cremello och en tigererad (okej, två tigererade, men bara en som skulle kunna antas vara skimmel), men ingen skimmel. Vita hästar har väl alla drömt om att ha någon gång.
   Jag känner att det finns tre alternativ för en skimmel. Lipizzanern, Andalusiern eller araben. Lipizzanerhästen är jag väldigt nyfiken på. Kommer det bli Frieserns motsats och vara tre nyanser av vitt? Eller kommer det vara en skimmel, en brun och en svart? Om det inte kommer åtminstone en brun Lipizzaner blir jag nog lite besviken ändå, just för traditionens skull - alltid en brun häst på Spanska Ridskolan.
   Andalusiern är jag så nyfiken inför. Fantastiskt vackra hästar IRL och jag hoppas att SSO lyckas göra dem rättvisa. Om man googlar på "Andalusier" är nästan alla hästar skimlar. Jag hoppas att det blir någon färgvariation i spelet ändå; jag har verkligen sett fram emot den här rasen. Svart, brun, bork, cremello, skimmel, flugskimmel... isabell, det skulle jag gilla. Skulle åtminstone passa bra i mitt stall.
   Nummer tre, den berömda araben. Jag har pratat om araben förut, så den diskussionen behöver jag nog inte ta nu. Färgen på araben, å andra sidan. En vit arab, hur najs vore inte det? Jag tycker det känns rätt logiskt, eftersom araben inte har särskilt stora färgvariationer. Skimmel, brun, svart, fux. Hela färger.
 
 
   Det är väldigt intressant att spekulera på den här nivån. Egentligen vet vi ju verkligen ingenting om hästfunktionen längre. Vi trodde att vi hade koll - och sen kom Friesern och sopade oss helt av banan.
   Tja, det ska bli väldigt spännande att se hur hästfunktionen utvecklas framöver. Fast jag är ganska nöjd för tillfället ändå. Eller det är inte helt sant, jag är väldigt nöjd med spelets hästar. Jag har siktet inställt på något annat för tillfället. Något på andra sidan Southsilvervattnet.






Siri Moonbear

sant.
jag vill ha en flugskimmelarab *-* den ska bli miiin

Charlotte Snowborn

Jag håller tummarna stenhårt för den där fuxfärgade araben gärna med liknande teckning som man kan se hos "startfuxen". Men jag hoppas att SSO teamet tar tillvara på deras väldigt unika utseende och gör något amazing med den.
(När man sitter på Etsy och kikar på Arabian Stick horses så börjar det ju näsan likna besatthet =P)

Annars är det nog Andalusiern jag är mest nyfiken på, jag var hundra på att dem skulle hamna vid försäljningsstallet vid hästsportcentret innan Achal-Tekerna dök upp där.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.