Chrome Pointer

Vad händer här?

   Poppy är tränad för dagen, alla blå uppdrag är klara och jag känner att jag inte har så mycket att göra på SSO under resten av kvällen. Jag råkade fastna på Pottermore för ett par timmar sedan och drog mig ut ur träsket typ nu - hade missat att det var uppdaterat med ny layout och de sista kapitlen från PoA. Remus Lupins livshistoria, om man inte blir rörd av att läsa den har man nog inte hjärta alls.
 
 
 
   Nejmen det händer inte mycket mer förrän i morgon. Jag gillar de dagliga uppdragen i Valedale, de är rätt lätta och ändå får man mycket lön :)


Genevieve Nightbard

Vad heter du på pottermore?!?!!!!

Svar: WolfWolfsbane15005 ^^
Esmeralda Silverforce

Dakota Southbridge

Längst ner kan man ju se de olika "händelserna" i kapitlet, men vet du varför det är en gul/beige list under varje bild? :3 Dålig förklaring, men men..

Dakota Southbridge

Det va inget förresten ;3

Susan Moonstar

Vavavava?! ^Åhhhh nu måste jag in på Pottermore, brb

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.