Chrome Pointer

Tror ni på det övernaturliga?

   Efter en trevlig chatt-konversation i spelet tror min mamma att jag har en stalker med kikare på andra sidan gatan och jag... tror lite mer på det övernaturliga än jag gjorde innan. Jag gillar visserligen att tro att det ska finnas mystiska krafter i världen, man kan väl säga att jag är en ologisk ateist. Sen kan slumpen alltid spela in, men hur kul är det att bara tro på slumpen?
   Övernaturliga krafter i Jorvik - jag är övertygad. Övernaturliga krafter IRL - jag skulle inte klaga, så länge som det inte kom någon blodtörstig våldnad eller vampyr eller något åt det hållet och slet huvudet av mig.
 
   Tror ni att det finns övernaturliga krafter i världen, såsom andar, spöken och annat åt det hållet? Eller tror ni att världen är byggd endast på vetenskapens logik?
 
 
   Jag blev lite omtumlad, så jag kände mig tvungen att ställa frågan trots att det inte riktigt är SSO-relaterat ^^'






Cass

Jag tror att det finns eller iallafall har funnits, tänk alla de där händelserna som inte går att förklara. I nuläget kanske vi (människorna) ignorerar de små tecken på typ magi...? För magi behöver inte vara att man kan flytta på saker, flyga eller läsa tankar det kan vara andra saker som vi inte vet om för våra fantasier är för stora. Eller vad vet jag x)

Sylvie Yellowstone

Jag tror inte på övernaturliga saker. När jag var mindre och läste böcker hoppades jag och önskade men eftersom inget skedde så dog det rätt snabbt ut.

Matilda Greenstone

Jag tror det finns, ja.
Har upplevt... Lite speciella saker själv, eller hur man säger.

Jag har hört ljud av fotsteg, både ute inne bland annat. Som inte tillhört familjen.

Saker man inte riktigt kan förklara, men ja, jag tror det spöken, både SSO och IRL ^^

Stacy Nightdaughter

Det kan möjligtvis inte vara jag *blinkar oskyldigt med ögonen* :D

Svar: Hehe, kaaanske? x)
Esmeralda Silverforce

Anastasia Eastforest

Jag å min mamma irl, är kristna. Mja, vi tror på healing. När man healar folk som är sjuka, osv. De sticks lite i handen när man gör de så jag tror på healing.

Jennifer Winterstar

Jag tror på övernaturliga saker både i SSO och IRL :3
Men det är för att jag har upplevt saker som t.ex. när jag och min pappa skulle besöka farmors grav irl så började alla billampor lysa och alla knappar i bilen utan att han hade startat den. Det låter konstigt men det hände. Så fort vi körde ut från kyrkogården så slocknade allt och det blev som vanlig igen :O
True story :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.