Chrome Pointer

Segway

   Jag försöker att inte skriva IRL-inlägg här. Går inte alltid så bra. Ofta slinker det med en notis eller två om vad jag gjort under dagen.
   Och just nu måste jag få ur mig det här.
 
   Om du någon gång i livet får chansen att åka Segway - GÖR DET! Jag och fem vänner åkte segway i en halvtimme och gjorde en trekamp, och det var så inåt bängen roligt så jag kan liksom inte ens beskriva det. Okej, jag trillade av en gång (sån där fantastisk fail som bara jag kan göra, som tur var så såg typ ingen, hehe) men det var sjukt mycket enklare än jag trodde det skulle vara och trots att det var svinigt dyrt så var det värt vartenda litet öre.
   Jag är alltså lite lagom äckligt glad efter den där halvtimmen, som var så sjukt rolig, och säger nu att om ni kan åka segway någonstans där ni bor så bör ni absolut göra det så fort som ni får tillfälle. Vet inte om det finns särskilda åldersgränser, nu var väl jag kanske ansvarig för mina kamrater men... (blir lite tveksamheter om sånt då åldrarna i dagens gäng gick 19,18,17,15,14 och 11 (ja, det blir värre, jag är äldst och hela gänget var inte ens med (jag kan inte hjälpa att jag föddes typ fem år för tidigt)))
 
   Jag har ju tidigare kommit fram till att jag borde inte blogga då jag är så trött som jag är just nu, så jag ger mig för dagen. Hoppas att ni har haft en grymt bra lördag, simma lugnt, åk segway, jag återkommer i morgon.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.