Chrome Pointer

Okej, dagen var det

   Jag lever, uppenbarligen. Det har varit en lång dag med mycket nya intryck men jag tror att jag kommer trivas väldigt bra med mitt nya helgjobb.
   Jag åkte hem, bytte om och vände tillbaka till stan, jag var ju grymt nyfiken på om SSO-gänget verkligen skulle ha med sig en riktig ponny. Det var en riktig ponny. Funderade på om jag vågade gå fram. Det vågade jag inte. Jag hade promenerat en bit fram till mötesplatsen (hoppade av en busshållplats för tidigt för att gå lite) så jag fortsatte till nästa hållplats och åkte hem igen. Nästa gång det är någon sån här SSO-grej hoppas jag att jag vågar gå fram :)
 
 
   Idag ska Poppy upp till lvl 15, så är det bara, haha. Ska försöka tjäna massa JS överlag - har ca 2000 just nu och vill inte lägga ut SC i onödan, och nu måste jag ju köpa ett par hästskor till min nya ponny. Tänkte att ponnyn får ta Iddys skor (stackars Iddy, den nya hästen får alltid ta hans skor) så länge.
   Så i morgon kommer ponnyskruttet, jag tycker verkligen att det känns som en Esme-häst och det ska bli så grymt kul att få en sån variation i flocken :D






Siri

Som jag sa i en tidigare kommentar funderar teamet på en större "träff", skulle ju vara helt underbart om de faktiskt anordnade det :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.