Chrome Pointer

Moorlands östra stallplan

   Det är den man börjar spelet på. Ni vet, det konstiga utrymmet som just nu har byggställningar överallt. Eller just nu, de har ju varit där ett tag. De dök ju bara upp en dag, och har nu funnits där i... typ ett år?
 
 
   Jag undrar verkligen vad som är syftet med den stallplanen. I början av spelet är det ju där Justin håller hus, men platsen kan väl inte bara existera för hans skull? Är den till bara för att de som nyss anlänt till spelet ska kunna testa spelets grunder i lugn och ro utan att massa annat folk kutar rakt igenom dem? Vad gör då byggställningarna där? Ska utrymmet stå tomt för resten av dess existens?
 
 
   Jag tycker att denna stallplan (jag säger stallplan i brist på bättre ord för jag vete katten vad det egentligen är) har en viss charm över sig. Kanske för att det är där man tar sitt allra första steg i Jorvik, kanske av någon annan anledning.
   Jag trodde från början stenhårt på att hästhårstylisterna skulle hamna i Moorland, eftersom byggställningarna varit där så länge, men nu är jag verkligen osäker. Innan dess trodde jag att det skulle bli försäljningsstall till hästfunktionen. Vad skulle kunna hända där egentligen?






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.