Chrome Pointer

Mina länkar

   Häromdagen lade jag ju upp ett inlägg där jag länkade till gamla inlägg jag skrivit. Ett av de inläggen handlade om att vi SSO-människor som bloggar verkligen bör utnyttja att vi kan länka till varandra, hänvisa till varandra, och därmed hjälpa vårt community att hålla sig levande.
 
   Därför tänker jag nu återigen hänvisa till min länklista, som finns att se både vid headern och på bloggens högra spalt. De bloggar som finns med i den listan är de som jag läser mest av alla SSO-bloggar. Jag läser många, många fler dagligen, men dessa bloggar får flest klick från min sida.
 
 
   Vilka bloggar läser ni varje dag? :)


Emelie Silverhaven

Jag läser mer eller mindre samma bloggar som du gör! Är dock alltid på jakt efter nya bloggar att läsa och är inte sen att besöka SSO Wiki och kolla in blogglistan där! :)

Siri

din, maria mountaindaughters, Anna waterdawns, Miranda Moonbells, Lova Starstars, Genevive Nightbards... Jag läser inte så många, och majoriteten av de jag just rabblade upp är mina vänners bloggar :s

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.