Chrome Pointer

Mina åsikter om alla hästar på SSO

   Det här är något som många har gjort, men jag tycker ju om att överanalysera och skriva om typ ingenting så jag tänkte att "varför inte". Varning för ett grymt långt inlägg, helt enkelt. Notera att det här är mina åsikter och smaken är som baken - delad. Om ni gillar en häst som jag inte gillar är det väl roligt för er, för hur kul skulle det vara om alla red runt på exakt samma hästar?
 
   Holländskt Varmblod
   Jag gillar inte den här bruna färgen. Har en lite mer ingående förklaring längre ner i inlägget, men det här är ingen häst för mig.
Vill jag ha denna häst? Absolut inte, finns långt mycket snyggare hästar som jag hellre skaffar.
 
   Denna pålle är populär, och jag tycker den är sjukt snygg! Om jag startade ett SSO-konto idag skulle nog det här vara min starthäst, älskar färgen.
Vill jag ha denna häst? Ja, absolut! Tycker den är supercharmig.
 
   Min drömfärg - höga vita strumpor och bläs.
Vill jag ha denna häst? Uppenbarligen, eftersom jag har min Iddy. Jag tycker färgen är så underbart fin och jag tvekade inte en sekund då jag köpte Iddan.
 
   Painthäst
   Jag tycker den här hästen är snygg - från huvudet till bogen.
Vill jag ha denna häst? Näe. Den har ju någon slags rand över baken som jag tycker ser urmysko ut, så det här är inget för mig.
 
   Söt. Ja, söt.
Vill jag ha denna häst? Njae. Nej. Det jag gillar mest med den här hästen är de blå ögonen, men jag vill ha mer tecken på hästen.
 
   Det här var exakt det jag hoppats på inför Painthästarna! Blev verkligen inte besviken.
Vill jag ha denna häst? Åh ja, så gärna. Jag älskar stora tecken, och hästens lykta tycker jag är döcharmig.
 
   Liksom pållen ovan, så uppfyllde denna häst mina förväntningar. Så dödligt söt så det finns inte.
Vill jag ha denna häst? Självklart. Om jag inte hade Freya, som är svart och vit, hade jag nog köpt den här direkt.
 
   Appaloosa
   Jag gillade inte den här hästen första gången jag såg den, men nu...
Vill jag ha denna häst? JA! Den är jättesöt och jag blir bara mer och mer sugen på att köpa den.
   Då jag såg denna häst i SSO's reklamer kände jag efter ett tag "den vill jag ha". Och jag tycker faktiskt att hästen är ännu snyggare i spelet än i reklamerna, den bruna manen känns mer naturlig.
Vill jag ha denna häst? Jag har ju min Poppy, så ni kan ju gissa ^^
 
   Achal-Teke
   Innan hästfunktionen var jag så säker på att jag ville ha en bork. Och jag tycker den här är dösnygg! Dock så... klickar det liksom inte.
Vill jag ha denna häst? Om jag hade obegränsat stallutrymme skulle hästen köpas på tre röda sekunder. Fast jag skulle byta man på den, den är så snygg i lång man!
 
   Jag hoppades verkligen på en cremello inför hästfunktionen. Blev inte besviken, tycker den här är fantastisk.
Vill jag ha denna häst? Ja förstås, det vill jag. Men det är utrymmesfrågan som sätter stopp.
 
   Morganhäst
   Den här hästen gjorde inget riktigt intryck på mig. Det är en fux. Punkt.
Vill jag ha denna häst? Njae. Den är inte riktigt min stil tror jag.
 
   Jag förstår mig fortfarande inte på hästens färg. Ingen logik alls.
Vill jag ha denna häst? Nä. Absolut inte, jag stör mig på de svarta benen och den bruna manen. Går inte ihop liksom.
 
   Den här hästen är det inte många som äger. Jag gillar inte pälsfärgen, men manen är ändå rätt häftig på sitt sätt.
Vill jag ha denna häst? Nä. Den är inte min stil alls.
 
   Morab
   En vanlig fuxfärg med mörkare man. En rätt klassisk fux.
Vill jag ha denna häst? Nä. Den tilltalar mig inte riktigt, det är liksom en fux med bläs. Den är väl okej, men jag är inte intresserad.
 
   Jag tycker det känns som att den här hästen är rätt populär. Jag gillar inte tonen i fuxfärgen, så den är ingen hit för min del.
Vill jag ha denna häst? Näe, den vill jag verkligen inte ha. Den ser ju visserligen ännu fulare ut på denna bild än den gör i vanliga fall, eftersom GåD ger ett så konstigt sken på allt, men jag tycker inte om den.
 
   Så många som köpte denna häst då den kom! Och den är jättefin, MEN!
Vill jag ha denna häst? Aldrig. Dels för att jag stör mig så otroligt mycket på de svarta benen, dels för att den nya isabellfärgade ponnyn är mycket sötare i mina ögon.
 
   Frieser
   Så häftig, svart som natten.
Vill jag ha denna häst? Ja, det vill jag verkligen.
 
   Skinande, så... glansig.
Vill jag ha denna häst? Jaaaa...
 
   Denna ser nog mest naturlig ut av Friesrarna, döhäftig.
Vill jag ha denna häst? Ja, jag vill ju ha alla tre egentligen, haha...
 
   Jorvikisk Ponny
   Titta på denna vita gullunge. Hur man man inte charmas av den uppsynen?
Vill jag ha denna häst? Ja, absolut! Dock vågar jag inte slå till - är rädd om mina stallplatser just nu. Och Ash är ju ändå en skimmel, så jag vet inte om jag ska ha en till... Ack, denna ångest.
 
   Sötnöt! Jag hade hoppats att denna färg skulle komma med Appaloosorna, men nu kom den på denna ponny istället. Färgen är härlig, men frambenen... näe.
Vill jag ha denna häst? Ja för farao! Men jag har ju Poppy och vågar inte slå till på den här.
 
   Jag är kär! Har länge velat ha en isabell och titta på'n, helt fantastisk!
Vill jag ha denna häst? Ja, ja, JA, jag vill så gärna ha hem den här hästen. Jag har ett namn, jag har min historia, jag behöver bara modet för att våga utöka min hästflock.
 
   Då jag såg den här hästen tänkte jag direkt "Iddy". Iddy är ju döpt efter en Welshponny jag kände, och den här ponnyn fick mitt hjärta att smälta.
Vill jag ha denna häst? Självklart! Varje gång jag ser den skriker mitt hjärta "IDDY!". Tyvärr tror jag nästan att jag kanske måste byta ut min stora bruna Iddy mot en liten fuxfärgad Iddy - de är ju lika, men den här ponnyn ar den där extra charmen som min stora Iddy inte riktigt har haft. En helt annan utstrålning. Ska avvakta och hoppas på att jag ändrar mig, känns så trist att sälja Iddy...
 
   Engelskt Fullblod
   Alla verkade ha den här hästen då hästfunktionen kom. Sen har många bytt ut den mot Oldenburgaren eller en Frieser...
Vill jag ha denna häst? Om jag hade stallplats för den, ja, varför inte liksom. Den är ju häftig.
 
   Den här hästen ser lite... smutsig ut. Sån konstig brun färg att kombinera med svart man, och gråa strumpor? Det funkar liksom inte i min bok.
Vill jag ha denna häst? Nej för sjutton.
   Dösnygg. Se det Danska Varmblodet nedan i övrigt.
Vill jag ha denna häst? Om jag hade platsen... kanske. Fast skulle nog hellre köpa varmblodet.
 
   Danskt Varmblod
   Den är snygg, den här. Jag var så irriterad då hästfunktionen kom att det fanns en likadan häst i Valedale, fast med svart man. Fast den här är nog snäppet snyggare, manen utgör inte lika stor kontrast som den gör på fullblodet.
Vill jag ha denna häst? Jag avgudar färgen. Jag skulle absolut kunna tänka mig den här hästen i mitt stall.
 
   Den är... grå. Metallic. Det här är nog den häst jag tycker minst om av alla Star Stables hästar.
Vill jag ha denna häst? Absolut inte. Skulle aldrig kunna tänka mig att köpa den här, jag gillar verkligen inte färgen.
 
   Då folk började spekulera om hästfunktionen tänkte jag "jag vill ha en mörkt brun häst med strumpor som ska heta Angel". Så kom den här och jag funderade. Och funderade.
Vill jag ha denna häst? Nej. Strumporna är gråa. Om hästen haft vita strumpor eller inga strumpor alls, då kanske jag skulle fundera på saken igen.
 
   Oldenburgare
   Inte många har denna bruna häst, men jag tycker den är grymt gullig! Den ser kanske lite plastig ut i färgen, men jag tycker den är charmig.
Vill jag ha denna häst? Jag tror att jag kunde falla för den om den hade en annan manstil, men jag tror inte att jag har sett någon som bytt man på hästen. Har nog bara sett en enda ryttare med hästen. Asså... kanske...
 
   Denna pålle tycker jag är så grymt söt. Uppsyn som en unghäst, påminner mig jättemycket om en fyraårig Connemaraponny jag känner. Texturen är fantastisk och hästen är så snygg i nästan vilken outfit som helst.
Vill jag ha denna häst? Gud ja. Om jag inte hade haft Ash hade jag köpt hästen direkt.
 
   Denna svarta skönhet slog ner som en blixt i Jorvik den dagen Oldenburgarna kom till Fort Pinta. Mååånga red runt på den och jag blev rätt störtförälskad. Jämn bläs och vita strumpor, min drömhäst!
Vill jag ha denna häst? Haha, självklart! Först tänkte jag mig den här hästen som en hingst, men sen då jag funderade över hur den skulle se ut i lång man insåg jag att den skulle vara perfekt som min Firequeen. Så samma dag som Hästhårstylisterna dök upp köpte jag Freya pang bom. Denna häst är absolut en av mina favoriter i hela spelet, tycker den är fantastiskt vacker - dessutom kan man ha många olika outfits, för vad passar inte på svart liksom?
 
 
   Haha, vad mycket text det blev! Men nu vet ni vad jag tycker om SSO's hästar ^^






Siri Moonbear

Måste bara hålla med dig om den bruna oldenburgaren - och jag har några bilder på den i längre man! Dessutom äger http://sallylightbridge.blogg.se/ en sådan med lång man :D

himlakraftenslana.blogg.se

haha tyckte exakt likadant om den vita appaloosan! Gillade den inte i början men föll för den till slut så jag köpte den ;) och den konstiga morganen, vilken färg är den liksom? xD själv börjar jag panikera lite över boxplatser också, har liksom 6 st nu ;_;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.