Chrome Pointer

Men blä

   Kul då man har haft slagsmål med de nya dagliga uppdragen, har inte hunnit avsluta dem och är mitt i en levlingsrunda då man får Fatal Error...
   Fatal Error känns så vanligt numera, vissa har mer otur än andra men det verkar som att de flesta spelare råkat ut för det minst en gång. Jag är faktiskt en av de mer tursamma, jag får Fatal Error i snitt en gång/varannan vecka, och det kan jag oftast leva med. Fast just idag var det extra surt. :(
 
   På tal om det:
 
 
   Då man ska ta stjärnorna i de nya uppdragen, ni vet? Jag får intrycket av att min dator inte har hög nog skärm. Alltså, datorn är väldigt bred, men den är inte särskilt hög. Jag ser ofta hur en stjärna poppar upp knappt en centimeter från skärmens kant och sen försvinner ur bild innan jag hinner klicka på den, sen ser man det där lilla röda skenet då stjärnan försvinner och det tar dödligt lång tid för mig att bli färdig med uppgiften. Luddigt, haha, men ni kanske fattar?
   Men nu skulle ju SSO ändå uppdatera uppdragen nästa vecka så det blir säkert mycket lättare då :)






Siri

Händer mig med. Hela tiden. På sprickan i vg hände det HELA TIDEN tills jag skrek (bokstavligen) av frustration.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.