Chrome Pointer

Man och svans

   Ni som varit med här ett tag vet att jag gärna vill göra om funktionen med att byta man och svans på hästen - jag vill kunna välja man och svans separat.
 
   Helst av allt vill jag ha det såhär:
  • Ash: Mellanlånga manen, lång och tjock svans
  • Iddy: Kortaste manen, lång svans
  • Freya: Längsta manen, lång och tjock svans (så som hon har nu alltså)
  • Poppy: Mellanlånga manen, lång och tjock svans
   Nu tror ju jag att man- och svansfunktionen kommer utvecklas, åtminstone med nya stilar, men jag hoppas att det i slutändan blir som jag vill så att hästarna blir precis så som jag tänker mig dem ^^ Jag skulle kunna tänka mig att ha knoppar på en framtida häst också, bara jag får välja bort svansen, eftersom jag inte gillar den alls :P
 
   Har ni någon sån här vision? Eller vill ni ändra på funktionen på något annat sätt? Kanske ni är helt nöjda med hur den är? Berätta! :)






Sylvie Yellowstone

Jag skulle vilja ha ett större utbud av flätor, haha c: Speciellt i svansen, men även i manen!

Rose Greenhill

Helst skulle jag vilja att man, svans och pannlugg kunde väljas separat - tänk bara hur gulligt det skulle bli med knoppar och utsläppt pannlugg exempelvis. Nya frisyrer vore inte fel heller, som stubbman, fisknät, man- och svansfläta, osv.

Svar: Håller absolut med om pannluggen, men tänkte att jag skulle droppa den för denna gång för att inte trassla till inlägget för mycket x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.